MENU MOEDER MORELLE AAN 31,95
 
Welkomstaperitief
  ≈ 
Pannetje van Zeevruchten « Marmiton »
(scampi, Sint-Jakobsschelpen, mosselen, grijze garnalen)
of
Carpaccio van Rundvlees « Belgisch Witblauw »
met Truffelolie en schaafsel van Parmezaanse kaas
  ≈ 
Filet van Zeebaars met Olijfoliesaus,
H
ertoginnenaardappelen
of
Gekonfijte Eendenbout met Oesterzwammen,
aardappelgratin Dauphinois
  ≈ 
« La Vie en Rose » op coulis van rode Vruchten
(panaché van sorbets gearomatiseerd met Crème de Cassis)
of
Selectie van gerijpte Kazen
 
__________________________________________________________________________________________________________
 
MENU MARMITON AAN 24,95
 
Everzwijn Paté met oud Marc uit Bourgogne
of
Tonijncarpaccio met Olijfolie en limoen
  ≈ 
Roggevleugel met Blonde Boter,
gekookte aardappelen
of
Stoofpot van Herten, appel met Veenbessen,
knolselderijpuree
  ≈ 
Chocolade Lekkernijen op een bedje van Vanillepudding
of
Duo van gerijpte Kazen
 
__________________________________________________________________________________________________________
 
MENU OCEAAN AAN 23,95
 
Vissoep met garnituur
(rouille, lookkorstjes, geraspte kaas)
 
  ≈ 
 
Grijze garnaalkroket naar traditioneel Recept
 
  ≈ 
 
Zeewolf met Nantuasaus,
Hertoginnenaardappelen
 
  ≈ 
 
Dame blanche
(vanille-ijs, warme chocolade, slagroom)
 
__________________________________________________________________________________________________________
 
MENU SYMPA AAN 21,95
 
Pannetje van Zeeuwse Mosselen « Marmiton »
of
Ham van onze Ardennen, rauwkost
of
Groenteboeket uit de markt
  ≈ 
Schotse Zalm met dijonnaisesaus,
Hertoginnenaardappelen
of
Hoevekip met kerrie Madras,
versgemaakte
Tagliatelle
of
Rundkarbonade met bruine Leffe saus, frietjes
  ≈ 
Coupe Mikado
(vanille-ijs, chocolademousse, slagroom)
 
DE MENU SYMPA IS OP ZATERDAG NA 18U00 NIET BESCHIKBAAR

__________________________________________________________________________________________________________
Restaurant Le Marmiton  - Beenhouwersstraat 43A - 1000 Brussel
TEL :
+32 2 511.79.10 - FAX : +32 2 502.18.64