MENU MOEDER MORELLE AAN 32,95
 
Welkomstaperitief
  ≈ 
Pannetje van Zeevruchten « Marmiton »
(scampi, Sint-Jakobsschelpen, mosselen, grijze garnalen)
of
Carpaccio van Rundvlees « Belgisch Witblauw »
met Truffelolie en schaafsel van Parmezaanse kaas
  ≈ 
Filet van Zeebaars met Olijfoliesaus,
H
ertoginnenaardappelen
of
Gekonfijte Eendenbout met Oesterzwammen,
aardappelgratin Dauphinois
  ≈ 
« La Vie en Rose » op coulis van rode Vruchten
(panaché van sorbets gearomatiseerd met Crème de Cassis)
of
Selectie van gerijpte Kazen
 
__________________________________________________________________________________________________________
 
MENU MARMITON AAN 25,95
 
Luikse Salade (bonen, spek, croutons, frambozenazijn)
of
Brique met ei en tonijn, ovengebakken
≈  ≈  ≈
Rode Mul filets à l’Armoricaine,
gebakken aardappelen
of
Navarin lam naar traditioneel recept, gekookte aardappelen
≈  ≈  ≈

Belgische Chocoladelekkernijen op een bedje
van Vanillepudding

of
Schotel van gerijpte Kazen
 
__________________________________________________________________________________________________________
 
MENU OCEAAN AAN 24,95
 
Vissoep met garnituur
(rouille, lookkorstjes, geraspte kaas)
 
  ≈ 
 
Grijze garnaalkroket naar traditioneel Recept
 
  ≈ 
 
Zeewolf met Nantuasaus,
Hertoginnenaardappelen
 
  ≈ 
 
Dame blanche
(vanille-ijs, warme chocolade, slagroom)
 
__________________________________________________________________________________________________________
 
MENU SYMPA AAN 22,95
 
Pannetje van Zeeuwse Mosselen « Marmiton »
of
Ham van onze Ardennen, rauwkost
of
Groenteboeket uit de markt
  ≈ 
Schotse Zalm met dijonnaisesaus,
Hertoginnenaardappelen
of
Hoevekip met kerrie Madras,
versgemaakte
Tagliatelle
of
Rundkarbonade met bruine Leffe saus, frietjes
  ≈ 
Coupe Mikado
(vanille-ijs, chocolademousse, slagroom)
 
DE MENU SYMPA IS OP ZATERDAG NA 18U00 NIET BESCHIKBAAR

__________________________________________________________________________________________________________
Restaurant Le Marmiton  - Beenhouwersstraat 43A - 1000 Brussel
TEL :
+32 2 511.79.10 - FAX : +32 2 502.18.64